Private label

Virksomhedens egen specialdesignede mjød 

Skal du holde bryllup, fest eller anden event, og vil du byde dine gæster på en drikke-oplevelse, de med garanti ikke glemmer, så har vi den perfekte løsning til dig:

Med Private Label hos Mjødgård får du mulighed for at byde dine gæster på en unik mjød, hvor du selv står bag både etiketdesign og smag.

Jeres drik = I bestemmer

Når du indgår en aftale om Private Label hos Mjødgård, kan du vælge mellem to muligheder:

  • Jeres egen etiket: Design din helt egen etiket sammen med os og sæt den på de færdigbryggede flasker med vores prisvindende mjød. Vi sørger for grafiker og trykkeri, så du er sikret et flot og professionelt resultat. Se eksempler på flotte etiketter her.
  • Jeres egen smag og etiket: Vær med til udvikle smagen på din mjød og design din helt egen etiket sammen med os.
  • Vi lærer dig om smagssammensætninger, blandingen af råvarer og lagringsmetoderne. Du udformer opskriften sammen med os, og vi udvikler en smagsprofil, der passer til dine ønsker og smagsløg.

Hvis du ønsker det, kan du være med under selve brygningen, så du kan følge din mjød fra start til slut og samtidig have maksimal indflydelse på bryggeprocessen og smagssammensætningen.

Du bestemmer, hvordan etiketten skal se ud, og vi sørger for grafiker og trykkeri, så du er sikret et professionelt resultat, der matcher din helt egen eksklusive mjød.

Kort sagt: Vi har bryggeriet, honningen, tønderne, flaskerne og en masse erfaring og viden. Du kommer med idéerne, ønskerne og en smule tålmodighed, for en god bryg tager lang tid! 

Hvad koster Private Label hos Mjødgård?

Når vi indgår en aftale om Private Label, er der ét krav: Du skal bestille mindst 50 flasker. Men herudover er mulighederne mange, og vi skræddersyr Private Label helt efter dine ønsker og behov. Derfor varierer prisen alt efter projektets form og indhold.

Skriv eller ring gerne til os med dine idéer; så finder vi sammen en løsning, der passer perfekt til både dit temperament og din pengepung.

Få Private Label på hylderne

Savner du et unikt produkt at sælge til dine kunder, som innovativt indslag på din menú eller som anderledes gave til dine medarbejdere? Med Private Label hos Mjødgård kan du også få din egen unikke mjød til din butik, restaurant eller dit firma. Kontakt os for et møde hvor vi drøfter mulighederne.

Hvis du vil i kontakt med os og høre nærmere så klik her.

Fyrkat mjød

Vores mjød – med etiketter vi designede til Fyrkat vikingemuseum

Mjødgård - Private label - 13. april 2020

Vores mjød – med etiketter vi designede til Lindholmhøje vikingemuseum

Mjødgård - Private label - 13. april 2020

Både mjødsmagen og etiketten er lavet specielt til Ladby vikingemuseum