Mjød foredrag

Mjød foredrag – med mjødsmagning

Sidder du i en forening, en virksomhed eller i en privat gruppe og savner idéer til et anderledes og spændende foredrag, der samtidig giver varme i kroppen, så er ‘Foredrag med mjødsmagning’ hos Mjødgård den perfekte løsning.

Her kombinerer vi vores unikke mjødsmagning med et levende foredrag om mjød, der dykker dybere ned i mjødens historie og fortæller om tankerne bag – og om livet på – et moderne mjødbryggeri.

Bag om mjødens historie

Siger man mjød, tænker man ofte på vikinger, og det er der ikke noget sige til, for der blev med sikkerhed brygget mjød i vikingetiden. Men mjødens historie går faktisk langt længere tilbage og er ældre end Antikken. Under foredraget hos Mjødgård får du et interessant indblik i mjødens lange kulturhistorie.

Bag om bryggeriet Mjødgård

Mjødgårds brygger og ejer er uddannet fri- og efterskolelærer og var tidligere ansat som museumsformidler ved Vikingeborgen Trelleborg. Derfor er formidlingsarbejdet, historiefortællingerne og passionen for håndværket en helt naturlig del af hverdagen for manden bag Mjødgård.

At levere gode oplevelser er derfor også en væsentlig del af arbejdet i Mjødgård, for der er ikke kun tale om alkohol-produktion men i lige så høj grad om formidling af et vigtigt stykke Danmarkshistorie og om at holde en gammel håndværkstradition i live.

Samtidig kan Mjødgårds brygger fortælle en masse om sine erfaringer med at opstarte og drive en virksomhed, hvor passion og forretning går op i en højere enhed.

Ring eller skriv gerne; så finder vi sammen ud af, hvor meget fokus der skal være på henholdsvis historie, mjød- og bryggenørderi og iværksætteri i netop jeres foredrag. Og så finder vi naturligvis en pris, der passer til jeres ønsker og budget.

Der er også en anden mulighed. Her kombinerer vi vores unikke mjødsmagning med et levende foredrag om mjød, der dykker dybere ned i mjødens historie og fortæller om tankerne bag – og om livet på – et moderne mjødbryggeri.

arkaeologiske-kilder
foredrag
foredrag
produkter