Mjød foredrag

Foredrag om mjødens historie

Sidder du i en forening, en virksomhed eller en interessegruppe og savner idéer til et anderledes og spændende foredrag, der samtidig giver varme i kroppen, så er “Foredrag med mjødsmagning” den perfekte løsning.

Her får i et klassisk foredrag af vores passioneret brygger, der fortæller om mjødens status i kulturer, langt tilbage i tiden. Et levende foredrag om mjød, der dykker dybere ned i mjødens historie, som også bevæger sig ind i mytologiens verden. Foredraget bliver også en fortælling om moderne dansk mjødbrygning og vores rejse som bryggeri – er mjød moderne?

Bag om bryggeriet Mjødgård

Mjødgårds brygger og medejer er uddannet fri- og efterskolelærer og var tidligere ansat som museumsformidler ved Vikingeborgen Trelleborg. Derfor er formidlingsarbejdet, historiefortællingerne og passionen for håndværket en helt naturlig del af hverdagen for manden bag Mjødgård.
At levere gode oplevelser er derfor også en væsentlig del af arbejdet i Mjødgård, for der er ikke kun tale om alkohol-produktion, men i lige så høj grad om formidling af et vigtigt stykke Danmarkshistorie og om at holde en gammel håndværkstradition i live.

Samtidig kan Mjødgårds brygger fortælle en masse om sine erfaringer med at opstarte og drive en virksomhed, hvor passion og forretning går op i en højere enhed.

Ring eller skriv gerne; så finder vi sammen ud af, hvor meget fokus der skal være på henholdsvis historie, mjød- og bryggenørderi og iværksætteri i netop jeres foredrag. Og så finder vi naturligvis en pris, der passer til jeres ønsker og budget.
Der er også en anden mulighed. Her kombinerer vi vores unikke mjødsmagning med et levende foredrag om mjød, der dykker dybere ned i mjødens historie og fortæller om tankerne bag – og om livet på – et moderne mjødbryggeri.

Arkaeologiske-kilder Kongemjød
Foredrag på bryggeriet hos Mjødgård
Foredrag og mjødsmagning hos Mjødgård
produkter