Mjødgård

”Vi ønsker jer velkommen til hjemmesiden og håber I vil gå på opdagelse.
I Mjødgård arbejder vi altid på at dele vores viden og oplevelser med jer, da vores passion for brygning og formidling er i højsædet.”

Mjødgård er et mjødbryggeri beliggende i Haslev, og med stærke bånd til Sydsjællands lokale miljø, det nære og de lokale råvarer er af afgørende betydning for os.
Bryggeriet arbejder med en autentisk og traditionel tilgang til brygningen, hvor den naturlige gæring og råvarernes kvaliteter er i fokus for det gode bryg.

Hele idégrundlaget, passionen og visionen bag Mjødgård er, at brygge mjød i særklasse og at give folk en god oplevelse – en kvalitetsmjød som er brygget på lokale råvarer, der er bæredygtigt og nænsomt behandlet, med respekt for traditionenhåndværket og naturen omkring os.

Siden Mjødgårds start tilbage i 2008 er meget sket, der er løbet megen mjød gennem åen, gennem årene.
Vores mjød og vores visioner er fulgt med tiden, med det nordiske køkkens opblomstring og med samfundets fokus på bæredygtighed. Vi er samtidige uhyre bevidste om vores egen historie, om mjødens stolte historie og om de tre ord som gennemsyrer hele vores virksomhed, nemlig passion, tradition og håndværk.

Følg os på FacebookInstagram og LinkedIn og bliv opdateret på de nyeste mjødevents og udgivelser. Vi er mere end bare et bryggeri.

Manifest

Vores manifest

Passion – tradition – håndværk hos Mjødgård

Vores navn og logo

Mjødgård - Mjødgård - 1. marts 2020

Vores produktion

Mere om Mjødgård – vores produkter, råvarer og mjødsmagning

Smagprøver hos Mjødgård, Thomas Priiskorn

Job i Mjødgård

raavarer

Råvarer

Mjødsmagning

Mjødsmagning