Mjødsmagning

Prøv mjødsmagning hos Mjødgård 

Skal I holde polterabend, firmafest, julefrokost, eller har I blot lyst til en anderledes mad- og drikkeoplevelse til jeres næste tøsekomsammen, drenge- eller logeaften, så er vores mjødsmagning eller foredrag med mjødsmagning det helt rigtige tilbud.

Hos Mjødgård elsker vi både at dele vores kærlighed til mjød og dele ud af vores viden. Derfor udbyder vi to unikke mjød-oplevelser, som gør jeres næste event til noget helt særligt:

Mjødsmagning – Drik med de nordiske guder

Mjødsmagning hos Mjødgård er anderledes end den ølsmagning eller vinsmagning, som I måske har prøvet før.

Måske kender I kun mjød fra de brune keramikflasker og har aldrig smagt god dansk kvalitetsmjød? Til en mjødsmagning hos Mjødgård vil I opdage, at mjød ikke bare er mjød.

Under smagningen vil bryggeren tage jer på en rejse gennem et bredt udvalg af smagsvarianter, og samtidig fortæller han historien bag hver mjød og om dens særlige personlighed.

I får også en introduktion til historien bag mjød samt en bid af de mange myter om gudernes helt særlige forhold til den sagnomspundne drik.

Mjød var en ægte gudedrik, så når du drikker den til mjødsmagning hos Mjødgård, kan du tænke tilbage på mjødens lange kulturhistorie, og så er det næsten som at drikke dus med de nordiske guder.

Se vores afholdte mjødevents her og få inspiration til, hvordan et mjødsmagning hos Mjødgård kan sammensættes.

Dette får I:

  • Der bliver hældt op i glassene med 5 forskellige varianter fra Mjødgård, hvortil vi serverer en let og specielt udvalgt anretning, som er perfekt matchet til lige præcis hver enkelt mjød
  • I oplever mjød til tapas, dessert, i marinering og som drinks
  • Vi afslutter mjødsmagningen med en speciel mjød, som ikke er at finde hos forhandlerne.

Hvad koster en mjødsmagning hos Mjødgård?

Priserne for en mjødsmagning varierer fra 225-450 kr. pr. person. Prisen afhænger af, hvor mange I er, hvor i landet arrangementet skal afholdes, og om det er med eller uden madoplevelse (lille anretning). Mindste deltagerantal er 6 personer.

Ring eller skriv gerne, så finder vi en pris, der passer til jeres ønsker og behov.

Følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn og bliv opdateret på de nyeste mjødevents