SPECIALBRYG

FÅ DIT EGET UNIKKE PRODUKT

PRIVATE LABEL HOS MJØDGÅRD;

  • Få vores prisvindende mjød – med dit eget label

  • Få din egen mjødsmag – med dit unikke design

  • Få professionelt tryk til din flaske

  • Få et unikt produkt, som ingen andre har

Hos Mjødgård laver vi både store og små bryg.
Hos os, er det de nye smagssammensætninger, blandingen af råvarer og lagrings metoderne, der udvikler os og gør det sjovt at arbejde i bryggeriet.
Det er fantastisk at opfinde en ny mjød. Specialbryg er bare altid sjove og spændende at få lov til at eksperimenterer med.

Vi laver specialbryg for andre og fremgangsmåden finde vi på sammen med dig, som partner.

Hos os kan du få mulighed for selv at være med i udformningen af opskriften og sammensætningen af smagen. Du kan vælge label til din mjød m.m.

Vi har hele setuppet

Vi har bryggeriet, honningen, tønderne, flasker, grafikker og et professionelt trykkeriet. Det eneste du skal have med, er tålmodighed… for god bryg tager lang tid. Du skal min. bestille 50 flasker.

Priserne er baseret på hele projektets form, så vi kan ikke skrive en pris her, men ring/ skriv til os så kommer vi med et tilbud til dig, ud fr dit ønske.

Eksempler af private label vi har lavet

Vi har haft kunder, som har ønsket vores standart mjød, med kundens egen etikette på. Vikingemuseet Fyrkat og Lindholmhøje museum er to eksempler på det.
Vi har også haft kunder som ønsker, både at få indflydelse på mjødens smag og flaskens etikette. Bedste eksempel på det er Vikingemuseet Ladby.

Hvis du vil have din egen unikke mjød til din butik, restaurant eller dit firma, så kontakt os for et møde, hvor vi drøfter mulighederne.

Hvis du vil i kontakt med os og høre nærmere så klik her.