Nordisk mad på en ny måde

Nordisk mad på en ny måde

Nordisk mad på en ny måde

Når man bare har verdens bedste kunder.

Slagterelev Christian Møller Poulstrup fra Aalborg, var forbi vores stand på Food festival Århus 2018. Vi fik en god faglig snak om, hvordan man kan bruge mjød i maden. Christian tog noget mjød med hjem og gik igang med at lege med mjøden til en konkurrence han skulle stille op i.
Han er så sej, at han vandt skolemesterskabet, da han bl.a havde lavet en pølse med vores mjødurt og æbler, under temaet “Nordisk mad på en ny måde”
Christian er gået videre til skilles (april 2019 i Næstved) hvor de 10 bedste elever fra hele Danmark laver en masse slagterhåndværk.
Til dagligt arbejder han i en slagterbutik i Gistrup “Slagteren og kokken”. Så er I på de kanter, så slå et smut indenom og smag på varerne.

Vi er sgu lidt stolte, og glæder os til skilles næste år, hvor vores mjød vil indgå i maden igen.

       

 

2018-10-06T20:25:02+00:00 6. oktober 2018|