Mjødevents

Få inspiration til skræddersyede events – se på vores afholdte mjødevents

Sidder du i en forening, en virksomhed eller i en privat gruppe og savner idéer til et anderledes og spændende foredrag, der samtidig giver varme i kroppen? Så lad dig inspirere af vores afholdte mjødevents.

Et event som “Foredrag med mjødsmagning” kan være den perfekte løsning til dine firmaarrangementer! Her kombinerer vi vores unikke mjødsmagning med et levende foredrag om mjød, der dykker dybere ned i mjødens historie og fortæller om tankerne bag – og om livet på – et moderne mjødbryggeri.

Læs om vores produkter, råvarer, vision og historie, og bliv klogere på hvem Mjødgård er. Vi er nemlig mere end bare et bryggeri.

Tag et kig på vores afholdte mjødbegivenheder nedenfor:

Mjødsmagning og 3 retters menu

Thomas Priiskorn formidlede mjødens historie og MJØDGÅRDs vej til Stevns.

Aftenen bød på Mjødsmagning med 4 slags mjød og 3 retters menu, som blev nøje udvalgt til mjøden.;

  • Mjødmarineret kyllingebryst m. lun rissalat
  • 4 slags ost med tilbehør
  • Chokolademousse

Vi sluttede aftenens arrangement af med en cocktail med mjød som grundingrediens.

Mjødgård - mjødevents - 28. oktober 2020

Mjødevents – udgivelse af ny mjød

“Sid til bords med sagnomspundne vikinger, mens du drikker gudernes drik og mærk en stemning fra fortiden helt ind til mav og ben”

Udgivelsen, af vores nye serie på 3 mjød blev fejret i bryggeriet, hvor vi i seriens ånd, dækkede et langbord og serverede en 3 retters vikingemenu.

Yggdrasil © Mjødgård
mjødevents

Mjødsmagning med nordisk tapas og live musik i vores bryggeri

Afholdte events – I vores unikke bygning på Heeringvej, blev der dækket op på langbordet til mjød, mad og musik fra Brages døtre.

“Brages Døtre er en sanggruppe, der elsker at synge og lege med gamle folkeviser, både de tragiske og de sjove. De nyder at dele de smukke sangfortællinger med andre, og synger folkeviserne acapella, eller med et simpelt akkompagnement, som man har gjort det siden tidernes morgen”.

Yggdrasil © Mjødgård

Foredrag på bryggeriet hos Mjødgård

Mjødevents med mjødsmagning med tapas

En unik aften, hvor Mjødgård lod jer smage på gourmet mjød og kom med inspiration til mjød i f.eks. drinks og madlavning.

Undervejs blev der serveret en let anretning med pølse, ost og dessert, der passede til de enkelte mjød der blev smagt.

MEN…mjødsmagning gav ikke kun anledning til et festligt arrangement, der var også en bid af det historiske bag mjød og myterne.

Afholdte events – en aften med mjød, spisning og smuk nordisk sang

Gæster blev ført tilbage til fortidens toner med Nanna Barslev.

Vi afholdte en koncert i vores festsal ved bryggeriet, hvor langbordet blev dækket op, med nordisk inspireret tapas, der var lækker gourmet mjød i glassene og jeg (Thomas Priiskorn) fortalte om mjødkulturen i fortiden og op til i dag.

Men aften blev især krydret med en unik solokoncert af Nanna Barslev. Med sin karakteristiske smukke stemme og nordiske sangstil førte Nanna gæsterne tilbage ad fortidens spor med sine fortolkninger af gamle overleveret nordiske folkeviser, eddadigte og trylleformler. Derudover løftede Nanna sløret for nogle af sine nye sange, som endnu ikke var udgivet.

Flere afholdte events vil løbende blive sat ind på siden.

Giv os et kald eller en mail, så udarbejder vi i fællesskab en skræddersyet event til en skarp pris til dig.

Find vores kontaktoplysninger her. 

Følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn og bliv opdateret på de nyeste mjødevents

mjød events