På års Copenhell skal Mjødgård være en stor aktør.
I efteråret gik vi i dialog med arrangørerne af Copenhell og fik tilbudt, at vi kunne være en ny samarbejdspartner, der skal være med til at opbygge et nyt område til årets festival.
Det har vi arbejdet seriøst på hele vinteren og det blev offentliggjort her i maj mdr.
Mjødgård bliver den aktør som skal være med til at skabe et nyt område, der skal hedde ”Udgård”.
De sidste par måneder har vi tænkt kreativt. De er blevet bygget, malet, tegnet og ikke mindst testet drinks 🙂

Udgård

Udgård, bliver et ”hæng ud” sted på festivalen, et lille åndehul, hvor man kan gå hen og bruge nogle timer. Det bliver et sted, hvor man som børnefamilie kan komme og hygge sig og lave sjove ting med sammen.
Det bliver et sted hvor vikingeentusiaster kan komme og have det hyggeligt og sjovt. Det er stedet hvor man går hen, hvis man vil have et lille afbræk fra festivalen, en god plads i skyggen, et sted hvor man kan nyde nye spændende drinks og opleve mjød på nye måder.

Bar med mjødcocktails

Vi kommer til at lave to barområdet. En lille bar som kommer til at være i en saxertelt, med klassisk fadøl og mjød direkte fra fad. Baren kalder vi Mimers brønd.
Ægirshal er et 16×8 meter stort telt som Mjødgård stiller op og inde i teltet bygger vi en cocktail bar, som bliver ligeså stemningsfuld, som resten af Udgård.
Baren bliver bygget med inspiration i dødsrigeskibet Naglfar. I Baren kan man få mjød i sin rene form, men man kan også få lækre cocktails, hvor der er brugt mjød. En helt ny og spændende måde og nyder gudedrikken på.
I Ægirshal er der også en gourmet restaurant. Det er vores gode ven og samarbejdspartner, Jens fra ”Livsnyder og Bonderøv” på Stevns, som er chef for hele den vilde madoplevelse, som Ægirshal også skal byde på.

Underholdning for alle

I Udgård er der også underholdning. Vi har vores kreative område, ”Rans hjørne”, hvor man kan få lavet midlertidige tatoveringer, sat hår som en viking eller man kan slentre hår- og armbånd.
Der er aktiviteterne ”Hos Udgårdsloke”, som er stedet man kan prøve tvekampe, dyste i udholdenheds test, styrke og smidighed.
Hver dag kl 16.00 er der Jættedysten, hvor venner kan komme og dyste imod andre grupper. Der er selvfølgelig mjød til det vindende hold.
Der er bålplads til hyggestemningen på pladsen hele aftenen, det er her vikinger mødes, med deres horn.

Der er hver dag mjødsmagning kl 15. i Ægirshal, hvor man kan få nordisk tapas og smage på fire slags mjød.

Alt det her kan man opleve. Takket være de mere end 50 frivillige vi har fået samlet i Udgård.

Vi glæder os så meget til at drage til Udgård og feste med de gode Copenhell gængere.
Følg med på vores facebook eller på Copenhells officielle facebook.