COOKIE- OG PERSONDATAPOLITIK

Cookiepolitik

Formål
På vores hjemmeside bruger vi online identifikationer og -teknologier (“Cookies”) til at identificere dig og dit udstyr, registrere din adfærd, optimere vores hjemmeside, lave en profil af dig, give dig målrettet, digital markedsføring via vores egne medier og via tredjepart. Det bemærkes, at denne cookie politik kun gælder for Mjødgårds hjemmeside.

Hvad er en cookie?
En cookie er en tekstfil, som placeres på din harddisk af en webserver. Cookies indeholder oplysninger, der senere kan læses af en webserver på det domæne, som udstedte cookien til dig dvs. hjemmesiden genkender dig, næste gang du besøger den. Cookies kan ikke bruges til at køre programmer eller sende virus til din computer.

Tredjepartscookies
Vores hjemmeside gør brug af tracking programmer fra bl.a. [Google Analytics, Google AdWords, Google Tag Manager, Facebook og Instagram], der også sætter Cookies og dermed kan lagre og tilgå lagrede data om dig og deler dem med os og viser målrettet indhold på sociale medier som fx Facebook, Youtube, Twitter og Instagram. Hvis du interagerer med vores indhold fra sociale medier, vil din adfærd blive tracket af tredjepart og det sociale medie kan evt. henføre disse data til din profil på det sociale medie. Den behandling, som det sociale medie foretager, ligger uden for Mjødgårds kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og det sociale medie.

Fravalg af cookies
Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler og gemmer data om dig, kan du slå Cookies fra i indstillingerne fra din internet-browser. Måden afhænger af, hvilken internet-browser du anvender. Her kan du læse, hvordan du gør, hvis du bruger Firefox, Google Chrome eller Internet Explorer, Windows 7, 8.1 og 10.

Klage
Du kan klage over vores Cookie brug os via vores kontaktoplysninger som du finder på hjemmesiden.

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her.

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Google Adwords remarketing (reklame)
Websitet bruger cookies fra Google Adwords til at målrette reklamer specifikt til folk, der har besøgt drkoncerthuset.dk.
Du kan fravælge “remarketing” (reklame) cookies her.

Du kan se og slette eventuel information omkring dine interesser og demografiske gruppe, som Google har lagret her.

Tredjeparts cookies
Mjødgård.dk bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise 3. parts cookies i din browser ved at følge dette link.

Du kan fravælge Google Analytics her.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mjødgård, skal du rette henvendelse til os via vores e-mail adrasse kontakt@mjodgard.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til
reglerne i lov om massemediers informationsdatabaser og Persondataloven.

Persondata- og cookiepolitik opdateret maj 2018.

Persondatapolitik

Hvilke data indsamler Mjødgård om dig?
Vores hjemmeside er vores vindue udad til, det her vores kunder kan følge med i de ting som rør sig i bryggeriet. Vi interesserer os for vores kunder. For bedre at kunne udstille relevante varer og informerer om tilbud m.m. til jer kunder, så indsamler vi data om besøgende via google analytics.

Disse data bruges udelukkende internt i Mjødgård, til optimering af vores hjemmeside og aktiviteter.

Besøger du vores hjemmeside, indsamler vi din IP-adresse og data om dit styresystem, din mobile enhed, din internet-browser og dine aktiviteter på siden, fx hvilke produkter du ser, dine søgninger m.v. Vi ønsker ikke at indsamle følsomme data om dig, medmindre du selv har givet os dem. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, indsamler vi dit navn, e-mailadresse, tlf.nr., køn, fødselsdato og
interesser.

Hvordan bruger vi dine data?
Vi bruger data om dig til at lave en profil af dig, så vi kan målrette vores markedsføring. Efter persondataforordningens artikel 6 må vi behandle dine data, hvis:
a) du har samtykket hertil, tilmeldt dig vores nyhedsbrev og/eller accepteret cookies
b) det sker for at opfylde en aftale med dig, eller
c) vi har en legitim interesse i at forbedre og administrere vores tjenester og dit samtykke mv., og denne interesse overstiger eventuelle ulemper for dig.
Tilbagekalder du et samtykke, fortsætter vores behandling af dine data alene, hvis det er nødvendigt for at opfylde en aftale med dig eller kan baseres på en interesseafvejning. De personlige oplysninger, som registreres hos Mjødgård, også i forbindelse med salg, bliver på
intet tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Mjødgård og gemmes i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning om persondata.

Kunder er forud for en handel forpligtet til at oplyse navn, CVR nummer, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Mjødgård bruger alene disse informationer til ekspedition af ordren, eller til at kontakte kunden, hvis der opstår problemer med ordren.

Hvem får adgang til dine data?
Alle data vi indsamler er kun til brug i Mjødgård. Vi vil aldrig videre give den data til 3. part.

Hvor længe opbevarer vi data?
Vi opbevarer dine data, så længe du bruger vores tjenester, og opbevaring er nødvendig for at opfylde de formål, vi har nævnt, eller andre legitime formål og forpligtelser som fx at kunne dokumentere vores behandling. Tilbagekalder du dit samtykke, sletter vi dine data,  medmindre vores behandling kan fortsætte på et andet behandlingsgrundlag. Normalt sletter vi dine data senest ½ – 1 år efter, at formål er ophørt, dog slettes data om din onlineadfærd typisk efter 14 dage, dog op til 1 år afhængigt af cookie-type og formål. Vi har sikret os en passende og høj beskyttelse af dine data og rettigheder.

Dine rettigheder
Du kan få indsigt i de data, vi behandler om dig og kræve at få data berigtiget eller slettet, eller at vores brug heraf begrænses. Gør du med rette indsigelse mod vores behandling, må vi ikke længere behandle dine data. I nogle tilfælde kan du få data, du har givet os, udleveret eller sendt til en tredjepart. Har du givet os dit samtykke til at få markedsføringsmateriale mv., kan du til enhver tid tilbagekalde dette via vores kontakt oplysninger.

Kontakt og klager
Mjødgård CVR-nr. 39084074, Tingvej 4. 46 52 Hårlev. Telefon: +45 61 66 60 99
Du kan klage over vores databehandling til os direkte, eller
Datatilsynet,
Borgergade 28, 5,
1300 København K,
dt@datatilsynet.dk.

Ændringer
Vores persondatapolitik kan ændres, men altid ses på vores hjemmeside. Hvis vi ændrer vores persondatapolitik, og det har betydning for behandlingen af data om dig, vil vi orientere dig herom.