Vores Mjød

Vores Mjød

Om Mjødgård

Mjødgård er et mikrobryggeri på Stevns, som er specialiseret i brygning af Mjød.

Bryggeriet startede i 2008 på Djursland, men blev i januar 2018 solgt til nuværende ejer, som har flyttet virksomheden til Stevns.
Hele idégrundlaget og visionen bag Mjødgård er, at brygge en mjød af højeste kvalitet.
Bryggeriet arbejder med en autentisk og traditionel tilgang til brygningen, der har været i brug siden vikingetiden og formentlig endnu længere tilbage i tiden.

Alle råvare er dyrket, samlet og plukket lokalt, og kun fra grønne producenter, for at opnå den højst mulige kvalitet.

Vi laver mjød med mild smag, ofte krydret med nordiske urter, frugt eller bær, som vi selv håndplukker eller henter fra lokale plantager.
Vores vision er at lave gourmetmjød og vi ser os selv, som en del af det Nye Nordiske Køkken.

Efter ejerskiftet i 2018 er der som en ny tilføjelse til virksomhedens profil, kommet et socialt ansvar. Man kan tale om en socialøkonomi i virksomheden, hvor der tilbydes arbejdspladser for personer, som normalt har svært ved at være tilknyttet det ordinære arbejdsmarked.
Det er en vision for mjødgård at virksomheden skal kunne vokse i sin størrelse og dermed kunne skabe arbejdspladser. Da ejeren af Mjødgård tidligere har arbejdet med unge i beskæftigelses projekter, er det naturligt at åbne dørene til Mjødgård, og tilbyde de særlige rammer for arbejdspladser, hvor der tages individuelle hensyn.