image1

Køkkenet

Generelt om Mjød i mad

Mjød er rigtig godt at bruge, både i maden såvel som til maden.
Som smagsgiver i sovse og gryderetter, og til marinering af kød.
Til spegepølse med mjød, til Osso Buco, vildt, svinekød...
Et glas til desserten eller til stærkt krydrede supper.
Mjød med husblas til dessertpynt.
- Kun fantasien sætter grænser...
:-)

Drikke

Mjød drikkes på mange måder: af små portvinsglas, nydes af whiskey- eller cognacglas,
eller måske af horn ved festlige lejligheder.
Det kan blandes op til en fornem velkomstdrik, eller blandes med øl til festpunch kaldet
Godstog!
Serveres til varme- eller kolde retter, nydes på terassen, som velkomst, eller blot af
lyst!
:-)

Opskrifter

Vi modtager meget gerne gode opskrifter på mad og drikke, hvor mjøden er brugt i, eller
hvor Mjøden passer godt til .

Venligst
Odd og Marianne